Contact
info@rijschoolgul.nl
06 42 16 66 74
Hoofdkantoor
Haags Kwartier 55,
2491 BM Den Haag
Oefenterrein
Tiber 102,
2491 BL Den Haag

Motorrijbewijs Den Haag

START MORGEN AL MET JE PROEFLES

4.8

Gebaseerd op 279
Google reviews

SNEL & VOORDELIG

MOTORRIJBEWIJS DEN HAAG

Motorrijbewijs Den Haag? Dan ben jij bij Rijschool GUL, aan het juiste adres. Rijschool GUL heeft een gevestigde naam binnen de rijschoolbranche in Den Haag en omstreken. Wanneer jij jouw motorrijbewijs in Den Haag wilt behalen, zorgen onze instructeurs voor de juiste begeleiding. Wil jij naast het praktijkexamen ook voor jouw motor theorie gaan? Ook daarvoor ben je bij Rijschool GUL aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor het volgen van motorrijlessen, zodat jij jouw motorrijbewijs in Den Haag kan behalen.

0+
LEERLINGEN GESLAAGD
0+
TEVREDEN LEERLINGEN
0+
JAAR ERVARING

// Motorrijschool GUL

Het motorrijbewijs en leeftijden - Motorrijbewijs Den Haag

Wanneer jij eenmaal op jouw motor stapt, dan voel jij je vrij. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om naast hun autorijbewijs, ook voor hun motorrijbewijs te gaan. De leeftijden verschillen van jong tot oud. Maar welke categorieën zijn er en vanaf welke leeftijd mag je een bepaalde motor categorie besturen?

A1 (125CC 11KW)

De lichtste categorie is de A1 categorie. Met een A1 motorrijbewijs op zak mag jij een motor besturen tot 125CC. Vanaf je 18e jaar, mag jij je motorrijbewijs A1 halen. Dat betekend dat jij al vanaf je 17e jaar mag gaan lessen. Ook mag je vanaf je 17e theorie-examen doen.

A2 (35 KW)

Wil jij voor een krachtigere motor gaan? Dan kan je kiezen voor de A2 categorie. Als je 20 jaar oud bent, mag je voor je A2 motorrijbewijs gaan. Mocht je al twee jaar of langer in bezit zijn van een A1 motorrijbewijs? Dan hoef je alleen AVD examen te doen.

A (vol vermogen)

Wil je nog een stapje verder? Dan kan jij gaan voor jouw A rijbewijs. Met de A categorie, mag jij iedere motor besturen. Het vermogen van de motor doet er dus niet toe. Vanaf jouw 21e jaar, mag jij gaan voor jou A motor categorie.

SNEL & VOORDELIG

JE MOTORRIJBEWIJS BEHALEN IN DEN HAAG!

Door ons unieke eigen oefenterrein, kan je snel & voordelig je rijbewijs halen! Je rijbewijs halen kan bij ons al binnen 4 weken.

BETAALGEMAK

Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

EIGEN OEFENTERREIN

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!

SNEL JE RIJBEWIJS!

Je rijbewijs halen kan bij ons al binnen 4 weken

Betrouwbare motorrijschool Den Haag

Wanneer jij jouw motorrijbewijs in Den Haag wilt behalen, ga dan voor een betrouwbare motorrijschool in Den Haag. Rijschool GUL bestaat al sinds 2007 en is DÉ motorrijschool in Den Haag. Wij hebben al meer dan 1000+ leerlingen laten slagen, met zowel het motor theorie examen als het motor praktijkexamen. Start dus vandaag nog met het volgen van motorrijlessen bij Rijschool GUL.

Motorrijschool GUL

Start vandaag nog met motorrijlessen.

Meld je aan voor een proefles💪

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - maak een keuze -
  • Autorijles
  • Autorijles (automaat)
  • Motorrijles
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

GIRLPOWERrr💪

Motorrijlessen ook voor dames

Speel video af
Speel video af

// Motorrijschool GUL

Contact

Heb je vragen over het behalen van jouw motorrijbewijs Den Haag? Of andere vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-42166674 of stuur een e-mail naar info@rijschoolgul.nl. Wij helpen je graag verder. Ook beschikt rijschool GUL over een eigen locatie waar je altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag.

EIGEN AVB OEFENING

Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

4-DAAGSE AVB CURSUS

Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

KLEDINGRUIMTE

Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.